Fotoportaal

Familie fotoshoots

Je gezin is het belangrijkste in je leven. Hoe mooi is het dan om jullie band en liefde voor elkaar vast te laten leggen tijdens een fotoshoot! Herinneringen maken en mooie momenten vastleggen op een ontspannen manier. Kinderen zijn zo snel groot!

We leggen jullie band vast op een mooie buitenlocatie of in de fotostudio. We maken foto’s op een ontspannen manier bijvoorbeeld in het park, het bos of op het strand. Ook in de fotostudio gaan we op een ontspannen manier aan het werk zodat jullie helemaal op je gemak zijn. We maken tijdens de familiefotoshoot foto’s van jullie samen maar ook mooie portretfoto’s.

Een familiefotoshoot kan op een mooie buitenlocatie , bij voorkeur tijdens het mooie avondlicht. Dat geeft een mooie sfeer aan de foto’s!

Een familiefotoshoot in de studio is ook mogelijk tot maximaal 8 personen. Bij meer personen overleggen we even of het mogelijk is.

Klik op onderstaande button voor de verschillende fotoshoot pakketten en tarieven.

Fotoshoot pakketten en tarieven

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

  1. Vooraf hebben we (telefonisch) een intake gesprek over wat je wensen zijn. Je kunt kiezen uit een aantal fotoshoot pakketten of bij specifieke wensen kiezen voor een fotoshoot op maat.
  2. We zetten een datum vast en bepalen de locatie. Je kan kiezen voor een fotoshoot in de studio of op een mooie buitenlocatie. Alleen bij regen kan de fotoshoot op een buitenlocatie niet doorgaan. Dan prikken we een andere datum. Maar anders maken we er een super leuke en mooie fotoshoot van.
  3. We lopen samen door het park, het bos of op het strand en stoppen onderweg af en toe om foto’s te maken.  Zo maken we op een ontspannen manier een mooie fotoreportage.
  4. Als je kiest voor een fotoshoot in de fotostudio kan je kiezen uit verschillende achtergronden, o.a. zwart of wit. Dat kan tot maximaal 8 personen. Meer personen in overleg en anders fotograferen we buiten.
  5. We gaan op een ontspannen manier te werk en maken er vooral een leuke spontane fotoshoot van!
  6. De fotoshoots zijn exclusief reis, locatie en/of parkeerkosten. Reiskosten binnen Zoetermeer worden niet berekend. Buiten Zoetermeer geldt een tarief van € 0,20 per km.

Op deze fotoshoots zijn de algemene voorwaarden van Ceciel Rip Fotografie van toepassing. Wil je een fotoshoot boeken?

Neem contact op