Fotoportaal

Recencies

Suzanne Wardenaar

De band met je bedrijf fotoshoot

Ceciel Rip is een rustig, vriendelijk en sensitief persoon waardoor er tijdens de fotoshoot gelijk een ontspannen sfeer hangt. En als jij je op je gemak voelt, zie je dat terug in de foto’s! Ik kijk terug op een gezellige middag met een super mooi resultaat. Een resultaat waar ik trots op kan zijn en Ceciel zeker ook!

Marijke Verbiest

De band met je gezin, uitgebreide fotoshoot

Wij zijn heel dankbaar en blij met de foto’s die Ceciel heeft gemaakt tijdens onze twee zwangerschappen. Foto’s van mijn dikke buik samen met pappa en ook met mijn paard samen (en bij de tweede natuurlijk ook met de grote zus 😉). Omdat Ceciel gewend is om foto’s te maken met paarden konden we op een relaxte manier mooie foto’s maken met mijn paardje erbij. De sfeer rondom de fotoshoots was heel prettig zodat ik me ontspannen voelde en dat zie je terug in de spontane foto’s. Voor mij geen zwangerschapsfoto’s in een studio maar lekker buiten en met veel plezier gemaakt! Bedankt Ceciel dat je dit 2x voor ons hebt gedaan, we kijken ze nog vaak terug

Yolanda Burggraaf

Honden fotoshoot bij Hondenschool het Kwispelaartje

Zaterdag zijn we met Fayah bij de foto shoot geweest, net even naar de foto gekeken en ze zijn heel leuk geworden, nu nog even kijken welke we willen bestellen

Stefan Romijn

De band met je gezin fotoshoot

We hebben een leuke en gezellige dag gehad in de Duinen en op het strand in Kijkduin. Ook de kinderen waren direct op hun gemak bij Ceciel, waardoor ze nauwelijks doorhadden dat ze op de foto gingen. Hierdoor zijn het hele mooie natuurlijke foto’s geworden, die een mooi plekje in ons huis krijgen.”

Chris en Anita Krapels

De band met je gezin-trouwfotoshoot

Naar aanleiding van een zeer goed bevallen fotoreportage van onze hond Mila bij Ceciel Rip Fotografie hebben wij Ceciel benaderd om voor ons een trouw fotoreportage te doen. Ze gaf aan dit normaliter niet te doen maar wel met ons hierover in gesprek te willen gaan. Vanuit dit gesprek is afgesproken om de reportage te doen voor de duur van ongeveer 3 uur op een door ons uitgekozen locatie, het Noord AA in Zoetermeer.

Ceciel heeft zich bewezen als een zeer kundige fotograaf met veel inzicht voor detail, natuur en inlevingsvermogen voor ons, Ze is diverse malen op vooronderzoek naar de locatie gegaan om aldaar de beste achtergronden te kunnen kiezen met daarbij onze wensen in acht genomen, Daarna gingen we weer in gesprek om tot een voor ons gewenst resultaat te komen. Uiteindelijk was er een route uitgestippeld langs verschillende plekken die te voet bereikbaar waren zodat alle door ons uitgekozen combinaties van mensen op de foto gezet konden worden. Samen met de hulp van onze ceremoniemeester, om alle mensen in de goede combinaties bij elkaar te zetten werden de foto’s gemaakt.

Ook was het geen probleem om te improviseren voor Ceciel. Zo was er op het laatst moment nog een trouwauto geregeld en gelukkig konden we hier nog diverse foto’s mee maken. Daarbij was het geen probleem als er ter plaatse nieuwe ideeën werden opgedaan om dit bespreekbaar te maken en uit te voeren of andersom, om afgesproken sessies naar onze wens niet uit te voeren.

Dankzij Ceciel hebben we ons geen moment druk gemaakt en hadden we er alle vertrouwen in dat er geweldige foto’s gemaakt zouden worden, Haar betrokkenheid was enorm en haar ideeën waren voor ons perfect. Het resultaat bevestigt dit en is voor ons van onschatbare waarde!
Heel erg bedankt Ceciel, voor alle tijd en liefde die je erin hebt gestoken! We zijn heel erg blij en zeer tevreden met de foto’s.

Carola Stigt

De band met je gezin, uitgebreide fotoshoot

Een paar weken geleden heeft ceciel met ons een heerlijk en gezellige zondag ochtend door gebracht van te voren hadden we al even door gesproken wat en waar we graag op de foto wilde en ze had gelijk al een leuke lokatie bedacht en die was idd geweldig! !!! Ze is heel vast beraden hoe ze iets wil vastleggen en dat zie je in het eind resultaat 😃 ook het aantal foto’s waar je uit kunt kiezen is prima en het aantal die je krijgt helemaal top!!! Wij hebben een vergroting genomen op aluminium echt super mooi geworden Ceciel bedankt voor alles!!!!

Stephanie Buter

De band met je gezin fotoshoot

En ook van mij krijg jij 5 sterren als recensie!