Fotoportaal

Recencies

Familiefotoshoot in de studio en bij het Noord AA

Ceciel is een aanrader voor een familieshoot. Prettige voorbereiding en afstemming maakte dat de dag tot in de puntjes was voorbereid. Dit maakte dat een ieder zich op zijn gemak voelde en dit leverde mooie en waardevolle foto’s op. Ze luisterde goed naar onze wensen en zijn zeer tevreden over het eindresultaat met prachtige foto’s.

Danielle

Portretfotoshoot Melina

Dank je wel Ceciel, Melina heeft het echt naar haar zin gehad! Wow wat een mooie foto’s, je hebt echt talent! Dit is niet normaal zo gaaf! Supermooie foto’s en wat een kwaliteit. En een leuk feestje om je fotopakketje open te maken. Nogmaals heel erg bedankt!

Portretfotoshoot Vienna

Wat zijn de foto’s prachtig! Vienna vond het onwijs leuk!

Fotoshoot op een buiten locatie Stefan Romijn

We hebben een fotoshoot gedaan bij Ceciel met mijn dochter Evi en haar verzorgpaard Boro. Het was een winderige dag en Boro was onrustig, maar het resultaat mag er zijn! Evi vindt de foto’s heel mooi!

Kerstfotoshoot Melanie Kool

Het zijn leuke foto’s geworden! We hebben alleen maar leuke reacties gehad op de kerstkaart!

Mini kerstfotoshoot Mecu Rigter-Ginting

De foto’s zijn werkelijk prachtig. We zijn echt in de wolken met de foto’s en hebben ze gelijk laten afdrukken voor de hele familie! Je foto’s uit 2021 en 2022 hangen zelfs nog bij mensen in huis. Mensen kijken echt uit naar onze kerstkaart.

Kerstfotohoot Jeanette Post

Ik heb als cadeau voor de ouders van Mees, Hugo en Rosa een kerst fotoshoot geboekt bij Ceciel. We vonden het erg leuk en gezellig! Wat doe je dit super leuk Ceciel! Kinderen voelen zich echt snel op hun gemak bij jou. Je bent rustig en zegt precies de goede dingen die ze op dat moment nodig hebben en dat merk je aan ze. Wat een geweldige foto’s zijn het geworden! De ouders van de kinderen waren er heel erg blij mee!

Familiefotohoot op een buitenlocatie Familie van der Mooren

De fotoshoot was zeker geslaagd! Alle lof voor jouw relaxte houding in combinatie met je professionaliteit. Op een gegeven moment ontspanden de jonge ouders en kwamen de leukste momenten! Wat een mooie foto’s zijn het geworden!

Familie fotoshoot in de studio Familie van Dam

We hebben als familie van Dam, opa en oma, kinderen en kleinkinderen genoten van de fotoshoot. Een groep van 10 personen. Ga er maar aan staan als fotograaf! Maar wat was het gezellig. Het werd nog moeilijk kiezen toen we de foto’s te zien kregen en een keuze konden maken. Je fotopakketje was echt een verrassing toen we dit binnen kregen! En een TOP foto van de 4 kleinkinderen! Hartelijk bedankt Ceciel en veel succes met dit werk!

Groetjes familie van Dam

Familiefotoshoot in de studio familie Irene Dijkxhoorn

De foto’s zijn heel erg leuk geworden! We hebben de familiefoto groot laten afdrukken. Die komt aan de muur bij mijn ouders te hangen!

Familiefotoshoot in de studio familie Beniest

Heel erg bedankt voor de onwijs leuke foto’s! Ik had nooit gedacht dat je ons en de kleine dames zo mooi op de foto’s zou kunnen zetten. We zijn er heel erg blij mee!

Dank je wel. Groetjes Kirsten

Gezinsfotoshoot buiten

de band met je gezin fotoshoot

Ceciel is een lieve en geduldige vrouw, die oog heeft voor detail en precies weet welke poses leuk staan op de foto. Zowel buiten als binnen maakt ze prachtige foto’s! Wij vinden jou een topfotograaf!

Ramona en Erwin

Stephanie en Joep

De band met je paard fotoshoot

Super gaaf! Zoooo blij mee, de kleuren van de foto’s zijn zo prachtig! Verschillende momenten en sferen en dat op 1 avond! Het was zo’n gezellige en relaxte shoot! En wat staat Joep er gaaf op, lief en trots. Ik heb er heel erg van genoten!

Liefs Stef

Hilda Spruit

portretfotoshoot in de studio

De foto’s zijn heel mooi geworden! De foto met de boeken is echt schitterend!

Hilda

Danielle

Portretfotoshoot in de studio

De foto’s zien er super uit! Ze zijn allemaal zo anders, zo gaaf!

Kerstshoot Naomi

Kerstfotoshoot

De foto’s zijn echt super gaaf geworden. Ben er heel blij mee. De familie foto is perfect!

Danielle

Kerstshoot Dani en Milou

kerstfotoshoot

Lieve Ceciel, wat een prachtige foto’s. Het is lastig kiezen 🙂 Bedankt!

Stephanie

Tamara en Maikel

De band met je gezin fotoshoot

Wat een fotoshoot had moeten worden van mij met mijn hoogzwangere buik en mijn man, werd uiteindelijk een fotoshoot 10 maanden later van ons drietjes. Onze zoon Valentijn vond het na 31 weken wel welletjes in mijn buik. De omstandigheden waren niet optimaal voor een fotoshoot die dag, het was winderig met een felle zon. Maar Ceciel wist precies welke plekjes uit te zoeken voor mooie en bijzondere foto’s. We hebben een onwijs leuke en ontspannen fotoshoot gehad met ons prachtige gezin. Onze zoon stal de show met zijn stralende lach! Hartelijk bedankt Ceciel voor een fantastische shoot.

Liefs Tamara , Maikel en Valentijn

Familie Broeren

De band met je gezin fotoshoot

Als broers en zus hebben wij Ceciel gevraagd om foto’s te maken van onze jonge kinderen. De foto’s hebben wij cadeau gegeven aan onze ouders.

Een idee waarmee je elke Oma en Opa een groot plezier doet, maar in de uitvoering nog weleens lastig kan zijn met vier kinderen in de leeftijd van een halfjaar, 1 jaar, 2 jaar en 4 jaar. Wij zijn daarom heel blij dat we voor Ceciel als fotograaf hebben gekozen omdat zij ons als ouders, maar vooral de kinderen heel natuurlijk en gemakkelijk op het gemak stelde. Ceciel gaat go-with-the flow en legt geen druk op ouders of kinderen. Voor haar is het belangrijk dat iedereen ontspannen is en dat op die manier de mooiste foto’s gemaakt kunnen worden. En dat hebben we terug gezien in het resultaat!! Ook haar oog voor detail in achtergrond en met name de natuur sprak ons erg aan.  Het resultaat is dat de foto’s die zijn genomen in een stadspark, lijken alsof ze in een groot verlaten bos zijn gemaakt. De interactie die Ceciel heeft met de kinderen is heel fijn en prettig. Of het nu gaat om het toestoppen van een bellenblaassetje of het zelf mogen maken van een foto, Ceciel wint met gemak het vertrouwen van de kinderen.

Het resultaat mag er dan ook zijn! De ultieme foto waarop kinderen en kleinkinderen op staan zoals Opa en Oma hen kennen!

Groetjes Ivo, Casper, Merel

 

Michele Mosselaar

De band met je paard fotoshoot

In april hebben we een fotoshoot gehad met Salome en Santana. Met 4 meiden erbij. Wat ik niet kon dromen, is toch echt gebeurd…….mijn mooiste foto’s ever!!!! Zo blij met Ceciel haar passie, kundigheid en geduld. Ceciel, jij hebt de juiste keuze gemaakt om de fotografie in te gaan. Dank je wel namens ons allemaal!

 

Stefan Romijn en familie

De band met je gezin fotoshoot

Na een eerdere geslaagde fotoshoot met ons gezin door Ceciel, hebben we dit keer een fotoshoot gedaan ter ere van een huwelijksjubileum van mijn schoonouders. Ceciel kwam speciaal voor de fotoshoot naar het vakantiepark, waar wij met de familie een weekje verbleven. Sommige kinderen, die Ceciel nog niet kenden, vonden het eerst even spannend maar die kwamen ook snel los dankzij het idee van Ceciel om bellenblaas mee te nemen. Dit zorgde niet alleen voor enthousiaste kinderen, maar ook voor een prachtig effect op de foto’s. We zijn weer blij met het resultaat en hebben zo een mooie herinnering aan ons weekje weg!

Mariska en Denise

Fotoshoot op buitenlocatie

Denise vond het een super leuke ervaring en was erg op haar gemak bij jou. Bedankt voor de mooie foto’s! Denise vond het geweldig om te doen!

Suzanne Wardenaar

De band met je bedrijf fotoshoot

Ceciel Rip is een rustig, vriendelijk en sensitief persoon waardoor er tijdens de fotoshoot gelijk een ontspannen sfeer hangt. En als jij je op je gemak voelt, zie je dat terug in de foto’s! Ik kijk terug op een gezellige middag met een super mooi resultaat. Een resultaat waar ik trots op kan zijn en Ceciel zeker ook!

Marijke Verbiest

De band met je gezin, uitgebreide fotoshoot

Wij zijn heel dankbaar en blij met de foto’s die Ceciel heeft gemaakt tijdens onze twee zwangerschappen. Foto’s van mijn dikke buik samen met pappa en ook met mijn paard samen (en bij de tweede natuurlijk ook met de grote zus 😉). Omdat Ceciel gewend is om foto’s te maken met paarden konden we op een relaxte manier mooie foto’s maken met mijn paardje erbij. De sfeer rondom de fotoshoots was heel prettig zodat ik me ontspannen voelde en dat zie je terug in de spontane foto’s. Voor mij geen zwangerschapsfoto’s in een studio maar lekker buiten en met veel plezier gemaakt! Bedankt Ceciel dat je dit 2x voor ons hebt gedaan, we kijken ze nog vaak terug

Yolanda Burggraaf

Honden fotoshoot bij Hondenschool het Kwispelaartje

Zaterdag zijn we met Fayah bij de foto shoot geweest, net even naar de foto gekeken en ze zijn heel leuk geworden, nu nog even kijken welke we willen bestellen

Stefan Romijn

De band met je gezin fotoshoot

We hebben een leuke en gezellige dag gehad in de Duinen en op het strand in Kijkduin. Ook de kinderen waren direct op hun gemak bij Ceciel, waardoor ze nauwelijks doorhadden dat ze op de foto gingen. Hierdoor zijn het hele mooie natuurlijke foto’s geworden, die een mooi plekje in ons huis krijgen.”

Chris en Anita Krapels

De band met je gezin-trouwfotoshoot

Naar aanleiding van een zeer goed bevallen fotoreportage van onze hond Mila bij Ceciel Rip Fotografie hebben wij Ceciel benaderd om voor ons een trouw fotoreportage te doen. Ze gaf aan dit normaliter niet te doen maar wel met ons hierover in gesprek te willen gaan. Vanuit dit gesprek is afgesproken om de reportage te doen voor de duur van ongeveer 3 uur op een door ons uitgekozen locatie, het Noord AA in Zoetermeer.

Ceciel heeft zich bewezen als een zeer kundige fotograaf met veel inzicht voor detail, natuur en inlevingsvermogen voor ons, Ze is diverse malen op vooronderzoek naar de locatie gegaan om aldaar de beste achtergronden te kunnen kiezen met daarbij onze wensen in acht genomen, Daarna gingen we weer in gesprek om tot een voor ons gewenst resultaat te komen. Uiteindelijk was er een route uitgestippeld langs verschillende plekken die te voet bereikbaar waren zodat alle door ons uitgekozen combinaties van mensen op de foto gezet konden worden. Samen met de hulp van onze ceremoniemeester, om alle mensen in de goede combinaties bij elkaar te zetten werden de foto’s gemaakt.

Ook was het geen probleem om te improviseren voor Ceciel. Zo was er op het laatst moment nog een trouwauto geregeld en gelukkig konden we hier nog diverse foto’s mee maken. Daarbij was het geen probleem als er ter plaatse nieuwe ideeën werden opgedaan om dit bespreekbaar te maken en uit te voeren of andersom, om afgesproken sessies naar onze wens niet uit te voeren.

Dankzij Ceciel hebben we ons geen moment druk gemaakt en hadden we er alle vertrouwen in dat er geweldige foto’s gemaakt zouden worden, Haar betrokkenheid was enorm en haar ideeën waren voor ons perfect. Het resultaat bevestigt dit en is voor ons van onschatbare waarde!
Heel erg bedankt Ceciel, voor alle tijd en liefde die je erin hebt gestoken! We zijn heel erg blij en zeer tevreden met de foto’s.

Carola Stigt

De band met je gezin, uitgebreide fotoshoot

Een paar weken geleden heeft ceciel met ons een heerlijk en gezellige zondag ochtend door gebracht van te voren hadden we al even door gesproken wat en waar we graag op de foto wilde en ze had gelijk al een leuke lokatie bedacht en die was idd geweldig! !!! Ze is heel vast beraden hoe ze iets wil vastleggen en dat zie je in het eind resultaat 😃 ook het aantal foto’s waar je uit kunt kiezen is prima en het aantal die je krijgt helemaal top!!! Wij hebben een vergroting genomen op aluminium echt super mooi geworden Ceciel bedankt voor alles!!!!

Stephanie Buter

De band met je gezin fotoshoot

En ook van mij krijg jij 5 sterren als recensie!

Maiwenn Heijbers

Zwangerschaps studio fotoshoot

Als cadeau kreeg ik een bon voor een uitgebreide fotoshoot. En uitgebreid was hij zeker. Omdat ik zelf meestal de foto`s maak en er minder voor sta, vond ik het best spannend en een uitdaging. Maar Ceciel stelde me al snel op mijn gemak en hielp me dmv duidelijke aanwijzingen en geduld. Dus al snel ging het vrij makkelijk en daardoor was het ook echt heel leuk om te doen.

Na afloop een aantal keer contact gehad over de bestelling van de foto`s, fijn om te weten dat je daarvoor makkelijk bij haar terecht kan. En door een leuke aanbieding, niet moeilijk om een keuze te maken tussen alle mooie foto’s.

Ceciel, bedankt voor deze ervaring!

Astrid

Familie studiofotoshoot

Ceciel had tijdens ons eerste gesprek over een familie shoot goed oor voor mijn verhaal en had zelf ook gelijk ideeën en dacht met ons mee. Tijdens de shoot was ze heel geduldig met onze drukke gezinnen en kids en ze is heel kundig en serieus met haar vak bezig. Je ziet dat ze het zelf heel leuk vindt om te doen en de foto’s zijn erg leuk geworden. Ook de eind afwikkeling is tot in de puntjes geregeld. Dus wij vinden haar een topper en zijn heel blij met alles!

Danielle en Andre Versteeg

Vaderdag studiofotoshoot

We hebben een erge leuke fotoshoot gehad met een heel mooi eindresultaat.  Ceciel zorgde ervoor dat onze dochter zich op haar gemak voelde, had alle begrip als Naomi niet mee wilde werken en nam er de tijd voor. Ze heeft alle mooie momenten erop weten te krijgen plus een beetje meer!!  We zijn enorm blij met deze mooie foto’s en er gaan er zeker nog meer volgen!

Super bedankt lieve Ceciel!!