Fotoportaal

Specials en Acties

Kerstfotoshoots voor kinderen

De nieuwe informatie en setups voor de kerstfotoshoots voor kinderen staan vanaf oktober 2020 weer hier online! Mocht je al eerder een kerstshoot willen boeken of alvast meer informatie willen ontvangen, neem dan even contact op via het contactformulier.

Fotoshoots bij Hondenschool het Kwispelaartje

Ik heb al een aantal keer bij Hondenschool het Kwispelaartje tijdens mini-fotoshootdagen de honden op de foto gezet! Erg leuk om te doen met al die verschillende honden voor mijn lens! Met hele mooie en leuke resultaten!

Op dit moment zijn er geen fotoshoot dagen bekend.

Fotoshoots bij gastouders / kinderopvang

Ik doe ook fotoshoots bij gastouders en/of kinderopvang. Zo heb ik foto’s van de kindjes gemaakt bij gastouder Stephanie. Een uitdaging om al die beweeglijke kindjes stil te laten zitten, maar met een beetje geduld en gekke bekken trekken heb ik de leukste resultaten gekregen!

Op dit moment zijn er geen fotoshoot dagen bekend

Mini Fotoshoot dagen op een mooie buitenlocatie

Ook ben ik regelmatig te vinden op een mooie buitenlocatie voor leuke mini fotoshoots voor een actieprijs. Helaas kon de fotoshoot dag”op de foto met je paard” in september niet doorgaan vanwege het slechte weer. Er worden in het nieuwe jaar zeker weer van deze dagen georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een fotoshoot met je paard, met je hond of een leuke moeder-dochter fotoshoot.

 

Kijk hieronder voor een impressie van deze specials!
Wil je meer informatie over deze specials en acties?

Neem contact op