Fotoportaal

Kinderportretten

Wil je ook een mooi portret van je kind(eren) aan de muur? Boek dan nu een fotoshoot! Ceciel Rip Fotografie zet kinderen in een ontspannen sfeer op de foto zodat de kinderen ook echt op hun gemak zijn en op de foto staan zoals ze zijn.

Als je een portret fotoshoot boekt met meer kinderen dan zetten we ze natuurlijk ook nog even samen op de foto!

Klik op onderstaande button voor de verschillende fotoshoot pakketten en tarieven.

Fotoshoot pakketten en tarieven

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

  1. Vooraf hebben we (telefonisch) een intake gesprek over wat je wensen zijn. Je kunt kiezen uit een aantal fotoshootpakketten of bij specifieke wensen kiezen voor een fotoshoot op maat.
  2. We zetten een datum vast en bepalen de locatie. Je kan kiezen tussen een fotoshoot in de studio of op een mooie buitenlocatie.  Als we buiten gaan fotograferen dan fotografeer ik het liefst met het mooie avondlicht.
  3. Indien de fotoshoot op een buitenlocatie plaatsvindt: Alleen bij regen kan de fotoshoot niet doorgaan. Dan prikken we een andere datum. Maar anders maken we er een super leuke en mooie fotoshoot van.
  4. De fotoshoots zijn exclusief reis, locatie en/of parkeerkosten. Reiskosten binnen Zoetermeer worden niet berekend. Buiten Zoetermeer geldt een tarief van € 0,20 per km.

Op deze fotoshoots zijn de algemene voorwaarden van Ceciel Rip Fotografie van toepassing.
Wil je een fotoshoot boeken?

Neem contact op