Fotoportaal

Over Ceciel Rip Fotografie

Het fotograferen van mensen en dieren vind ik het mooiste en leukste wat er is! Vooral de band die mensen met elkaar hebben of met hun dier vind ik prachtig om te zien en vast te leggen. Van jongs af aan ben ik al met paarden en paardrijden bezig. En weet als geen ander wat zo’n prachtig dier voor iemand kan betekenen. Een logische stap was dan ook voor mij om paarden en de band tussen paarden en hun eigenaren te gaan fotograferen. Vanzelf breidde dat uit naar het fotograferen van honden, van portretten van kinderen en volwassenen, maar ook het fotograferen van gezinnen en zwangerschapsfotoshoots.

Het leukste vind ik om een ontspannen sfeer te creëren zodat iedereen en de dieren zich op hun gemak voelen. Om het verhaal van iemand te horen en mensen en dieren te leren kennen tijdens een persoonlijk gesprek en tijdens de fotoshoot vind ik bijzonder.  Het mooiste compliment is om te horen dat mensen genoten hebben van de dag en de fotoshoot en blij verrast zijn met het resultaat.

Op termijn wil ik graag andere mensen enthousiast maken voor fotografie en ze helpen met inzicht te krijgen in de mogelijkheden van hun camera. Dit wil ik doen in de vorm van een leuke en leerzame basis workshop om betere foto’s te kunnen maken en zelf ook die bijzondere band vast te kunnen leggen tussen de mensen en dieren om je heen.