Fotoportaal

Zakelijke portretten

Beeldbank Jeanne Visser Hilda Spruit

Wil je mooie foto’s laten maken voor je bedrijfswebsite of Linkedin profiel? Foto’s waarvan de passie voor je eigen werk of eigen bedrijf afspat? Ceciel Rip Fotografie maakt foto’s met een professionele en persoonlijke uitstraling!
In een ontspannen fotoshoot maken we portret foto’s die bij jou en je bedrijf passen. Geen statige foto’s, maar foto’s met gevoel. Foto’s die precies weergeven wat je bedrijf of je vak voor jou betekent. Het kan een fotoshoot zijn met portret foto’s van jezelf, of foto’s voor je bedrijfswebsite.

Klik op onderstaande button voor de verschillende fotoshoot pakketten en tarieven.

Fotoshoot pakketten en tarieven

Hilda Spruit Golden Hour

Beeldbank Jeanne Visser Beeldbank Jeanne Visser

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

  1. Vooraf hebben we (telefonisch) een intake gesprek over wat je wensen zijn en waarvoor je de foto’s wilt gebruiken. Bijvoorbeeld foto’s voor je website of voor het vernieuwen van je linkedin profielfoto. Je kunt kiezen uit een aantal fotoshoot pakketten of bij specifieke wensen kiezen voor een fotoshoot op maat.
  2. We zetten een datum vast en bepalen de locatie. Je kan kiezen tussen een fotoshoot in de studio of op een mooie buitenlocatie. Alleen bij regen kan de fotoshoot op een buitenlocatie niet doorgaan. Dan prikken we een andere datum. Maar anders maken we er een super leuke en mooie fotoshoot van.
  3. Als je kiest voor een fotoshoot in de fotostudio kan je kiezen uit verschillende achtergronden, o.a. zwart, wit, blauw, grijs, beige.
  4. De fotoshoots zijn exclusief reis, locatie en/of parkeerkosten. Reiskosten binnen Zoetermeer worden niet berekend. Buiten Zoetermeer geldt een tarief van € 0,20 per km.
  5. Foto’s binnen je bedrijf zelf zijn in overleg ook mogelijk.

 

Op deze fotoshoots zijn de algemene voorwaarden van Ceciel Rip Fotografie van toepassing.
Wil je een fotoshoot boeken?

Neem contact op