Fotoportaal

Zwangerschapsfotoshoot in de studio

Wat ben ik blij om te vertellen dat mijn eigen studio nu werkelijkheid is geworden en klaar voor gebruik! Trots en vooral allemaal heel leuk en spannend. Ik ben dit jaar gelijk goed begonnen met 3 hele leuke zwangerschapsfotoshoots. Allemaal totaal verschillend maar geweldig om voor de mama’s to be deze bijzondere periode vast te leggen en mooie herinneringen te maken!

De eerste zwangerschapsfotoshoot was van Marijke en Sander en hun 2 mooie meiden. Ik heb de 2 eerdere zwangerschappen van Marijke al vast mogen leggen dus hartstikke leuk om de 3e zwangerschap ook te mogen doen en dan vooral met die meiden erbij ! Het was een klein feestje in mijn studio met die 2 dansende meiden, die dol waren op de blauwe ballonnen en deze ook niet meer los lieten haha.

  

We hebben hele mooie foto’s kunnen maken van het gezin samen, waar echt de lol afspat. Gewoon zoals dit gezin is. De liefde voor elkaar en het plezier straalt eraf! Van de 2 meiden ook nog mooie plaatsjes kunnen schieten al moest ik wel snel zijn met die dansende Leonora. Marijke met haar meiden samen, mooie moeder en dochter momenten. Je ziet hier duidelijk de liefdevolle band terug die ze met elk van haar meiden heeft. Mooi om te zien!

  

 

Van Sander en Marijke samen wilde ik graag bijzondere en meer romantische foto’s maken, maar ook een paar gewaagde foto’s in silhouetten! Natuurlijk hebben we ook prachtige foto’s gemaakt van Marijke alleen met haar mooie buik.

De 2e zwangerschapshoot in de studio was die van Maiwenn. Een hele gezellige fotoshoot met een prachtige mama! Ze had een aantal wensen, zoals op de foto met wat spulletjes voor de baby (kamer). Dat kan natuurlijk allemaal! De foto’s worden hierdoor nog persoonlijker.

    

We hebben foto’s gemaakt met verschillende outfits. In de uitgebreide studioshoot hebben we daar ruim de tijd voor. Het zijn mooie foto’s geworden die veel warmte, rust en liefde uitstralen!

De 3e fotoshoot was nog een keer met Marijke. De jurk die ze voor de fotoshoot had besteld was eindelijk binnen. Gelukkig nog op tijd voor de bevalling.  Dat was wel even spannend 🙂 We hebben wat ideen die ik had met de belichting kunnen uitwerken en ook nog buiten foto’s gemaakt! Wow Marijke wat stond die jurk je prachtig en wat deed je het poseren super goed!

    

Wat een ontzettende leuke ervaringen!

Wil je ook een mooie zwangerschapsfotoshoot in de studio of op een mooie buitenlocatie? Kijk dan snel onder het kopje fotoshoots voor meer informatie of neem contact met mij op via het contactformulier.

Alle nieuwsberichten