Fotoportaal

Via Via actie

Via Via actie

De vakantie is weer voorbij en het “normale leven” begint weer. Een goed moment om te beginnen met een leuke via via actie! Heb je bij mij een fotoshoot gedaan? En is dat goed bevallen? Geef dit dan door aan familie, vrienden, buren, kennissen of collega’s!

Boeken zij in de periode 2019 t/m maart 2020 een fotoshoot bij mij, dan krijg jij als dank een gratis mini portret fotoshoot in mijn studio cadeau!

Je helpt mij hier enorm mee, want via via reclame is de beste reclame die je kan hebben! Je hoort van een bekende hoe de fotoshoot in zijn werk gaat en dat is belangrijk. Dat voelt vertrouwd!

Dus ken je iemand die graag mooie foto’s wil laten maken op een leuke en ontspannen manier? Geef dan vooral je ervaringen door! Het is zo waardevol om de bijzondere momenten en de liefdevolle band met je gezin, je partner, je paard of hond vast te laten leggen!

Doe je mee?

Ik zie je / jullie graag terug!

Liefs Ceciel

 

Hoe doe je mee?

  • Je hebt een fotoshoot bij mij gedaan
  • Je hebt je goede ervaringen doorgegeven aan vrienden, familie, buren of collega’s
  • Zij boeken een fotoshoot bij mij in de periode 2019 t/m maart 2020 en vermelden daarbij jouw naam en contactgegevens (de fotoshoot moet wel doorgaan)
  • Ik neem contact met je op om een afspraak te maken voor de mini portretfotoshoot in mijn studio (datum in overleg) en je ontvangt dan ook meer informatie over deze portretfotoshoot.
  • 1 gratis mini portretfotoshoot per bestaande klant

 

Ceciel Rip Fotografie

www.cecielripfotografie.nl

www.facebook.com/cecielripfotografie

www.instagram.com/cecielripfotografie

Alle nieuwsberichten