Fotoportaal

Stephanie en Joep

Fotoshoot tijdens het Golden Hour

Wat was het een gezellige, relaxte en zonnige shoot met Stephanie en Joep! We gingen op pad om foto’s te maken tijdens het Golden Hour in het Bergse Bos, inclusief lekkere picknick tussendoor 🙂

We gingen dus bepakt en bezakt op weg met verschillende jurkjes, poetsspullen, emmer voor water, een gevulde koelbox met lekkers, cameratas, fototouwhalster, gewoon halster, kortom een volgeladen fiets mee.

In het bos hebben we verschillende plekjes gezocht om verschillende sferen in de foto’s te krijgen. We begonnen in een veldje met geel koolzaad en eindigden in een graslandje met hoog gras in de volle zon. We hadden veel mooie plekjes met donkere bomen op de achtergrond en heel mooi Golden Hour licht! Op de terugweg zagen we het zonlicht nog heel mooi door de hoge bomen doorschijnen. We hebben Joep op de brug gezet om het licht goed te kunnen vangen met de camera. Alle wandelaars en fietsers bleven heel geduldig staan kijken gelukkig! Joep stond er ook zo prachtig trots bij en het licht dat door de bomen kwam was echt betoverend!

Een fotoshoot met letterlijk een gouden randje.

Omdat we een fototouwhalster hebben gebruikt tijdens de shoot heb ik deze heel mooi kunnen wegwerken met Photoshop. Dat geeft een mooier beeld zo’n vrij paard!

Fotoshoots met paarden vind ik zo ontzettend leuk om te doen! Ik ben ook begonnen met het fotograferen van paarden. Het is zo’n gave combinatie, liefde voor paarden en fotograferen! Ik kan daar zo van genieten! Dus wil je ook een mooie shoot samen met je paard? Waar jullie band en liefde voor elkaar van elke foto afspat? Neem dan snel contact op voor meer informatie! Ik kan niet wachten 🙂

 

Alle nieuwsberichten