Fotoportaal

Portretten in de studio

Vijf vrolijke kids in de studio!

Eind december had ik een toffe fotoshoot in de studio met Gaya, Brett, Jay, Fenne en Yael. Vijf enthousiaste en vrolijke kids! We hebben mooie portretten kunnen maken!

Fenne en Yael, de jongste twee, vonden het in het begon nog een beetje spannend. Maar na even wennen vonden ze het allemaal erg leuk om op de foto te gaan en om mij te helpen! Zo heeft Fenne geholpen met het afstellen van de flitsers en hebben zij en haar broertje Yael zelfs geholpen met een foto maken! Hoe leuk is dat! En de kids zijn dan gelijk ontspannen en zichzelf! Een Win-Win situatie!

Gaya bleek een volleerd fotomodel te zijn! Met haar mooie glimlach en lange blonde haren waar het licht zo mooi op viel was het niet moeilijk om mooie portretten van haar te maken. Maar Gaya wilde ook graag een stoere foto! Ook dat deed ze moeiteloos, ze schakelde zo om toen ze haar stoere kleren aan had getrokken. Wat een gave foto is dat geworden!

kinderportret, portretten, studio kinderportret, portretten, studio  kinderportret, portretten, studio

Brett en Jay waren elkaar lekker een beetje aan het plagen en we maakten lekker veel grappen. Daardoor was de sfeer heel los en ontspannen en voelde iedereen zich op zijn gemak.

kinderportret, portretten, studio kinderportret, portretten, studio  kinderportret, portretten, studio

Gaya wilde heel graag met haar broers op de foto. We hebben hele toffe foto’s kunnen maken!

kinderportret, portretten, studio

Fenne en Yael hadden het poseren ook snel door! Fenne kon er geen genoeg van krijgen en wilde als laatste nog met kerstlampjes op de foto. Dat vond ik zo leuk dat ze dat zelf kwam vragen! En wat een ondeugend lachje he van Yael! Zo zet ik kinderen toch het liefste op de foto, lekker zichzelf en een klein beetje ondeugend 🙂

kinderportret, portretten, studio  kinderportret, portretten, studio

  

Wil je ook mooie, stoere, een beetje ondeugende portretten van je kinderen laten maken? Dan vind ik het heel gezellig om jullie te ontmoeten in mijn studio in Bleiswijk/ randje Zoetermeer!

Kijk voor mee informatie eens bij de verschillende fotoshoots en pakketten die ik aanbied!

Volg je me al op facebook en instagram? Daar plaats ik regelmatig foto’s van de fotoshoots en van mijn eigen fotoprojecten!

Alle nieuwsberichten