Fotoportaal

Portretfoto’s maken van auteur Hilda Spruit

Hilda Spruit

Begin dit jaar mocht ik portretfoto’s van auteur Hilda Spruit. Hilda gebruikt de foto’s voor haar website en social media. Super leuk om ze zo terug te zien!

En heel gaaf, haar nieuwe boek Verschijningen is net uitgekomen met zo’n mooie portretfoto erin! Daar ben ik natuurlijk hartstikke trots op!

Verschijningen, Hilda Spruit Verschijningen, Hilda Spruit

De portret fotoshoot in de studio was heel leuk. We hebben verschillende poses en kledingstijlen gefotografeerd. Omdat haar boeken Geestverwanten en het nieuwe boek Verschijningen heel erg spannend zijn, hebben we aan de foto’s ook een mysterieus tintje gegeven zoals je kan zien op onderstaande foto’s. Ik vind de sfeer in beide foto’s heel goed gelukt. De rode kleur van het vest spat van het scherm en geeft een mooi contrast met de zwarte achtergrond. Daardoor wordt het een heel krachtig en sterk portret. De andere foto is mysterieus geworden. Passend bij de boeken van Hilda en erg leuk met de stapel boeken (Geestverwanten)!

portretfoto's Hilda Spruit portretfoto's Hilda Spruit

Ik ben heel erg blij met de leuke samenwerking met Hilda. En….. haar nieuwe boek Verschijningen is zeker een aanrader om te gaan lezen! Na de eerste bladzijden wilde ik het boek niet meer wegleggen 🙂

Wil je ook mooie portretfoto’s laten maken? Gewoon voor jezelf of voor je website of social media? Neem dan contact met me op voor meer informatie.

Ik kijk er naar uit om je in mijn studio te ontmoeten!

Alle nieuwsberichten