Fotoportaal

Portret workshops bij Iris Valentina

Om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren heb ik dit jaar 2 portret workshops bij Iris Valentina gevolgd. Het waren 2 super leerzame en leuke workshops, echt helemaal op maat zodat ik al mijn vragen kon stellen en op eigen tempo kon fotograferen.

De eerste workshop stond in het teken van belichting, met name zacht licht creëren in de studio. Ik had mijn lieve vriendinnetjes Isabella en Elisa mee als modellen. De foto’s zijn prachtig geworden!!!

Iris heeft me ook geïnspireerd om creatiever te worden in de nabewerking. Zo heb ik via haar tip ook Rijksstudio ontdekt. Daar kan je afbeeldingen van de schilderijen van het Rijksmuseum downloaden en gebruiken als achtergrond laag in je foto om mooie creatieve effecten te creëren.

De tweede workshop die ik volgende was in juni. Dit keer stond de workshop in het teken van houdingen en flow tijdens de fotoshoot. Ik had mijn lieve vriendinnetje Kirsten mee als model. Kirsten was heel geduldig en luisterde heel goed naar alle aanwijzingen zodat ik heel goed kon oefenen met de poses en compositie. Kirsten mocht een hele mooie blauwe jurk aan, die stond haar prachtig! We hebben ook leuke wapperende haren gemaakt met de ventilator, dat ga ik zeker vaker gebruiken tijdens fotoshoots!

In de nabewerking ben ik ook heerlijk creatief geweest met de kleurtonen in de foto zoals je ziet in bovenstaande foto’s. Heerlijk om zo de sfeer van de foto anders te maken!

Heel erg bedankt meiden voor jullie geduld tijdens de workshops! Jullie zijn prachtig!

Bedankt Iris, voor de fijne, gezellige en leerzame workshops!

Volg je me al op facebook en instagram? Daar plaats ik regelmatig nieuwe foto’s, acties en fotoprojecten!

Ik vind het ook leuk om je een keer te ontmoeten voor een fotoshoot. Wil je mooie portretten laten maken van jezelf of van je kinderen? Neem dan snel contact op via het contactformulier op deze website.

 

Alle nieuwsberichten