Fotoportaal

Opleiding natuurlijk licht fotograaf

mezelf weer even uitdagen

Ik ga mezelf weer een nieuwe uitdaging geven en veel bijleren! Afgelopen weekend was de eerste lesdag van de opleiding natuurlijk licht fotograaf. Ik heb lang naar de start van de opleiding uitgekeken want ik had me al vroeg ingeschreven hiervoor. Eindelijk was het zover! Wel een eindje rijden, Apeldoorn, maar gelukkig op zaterdag dus het verkeer viel mee. Wat een gezellige en leuke groep cursisten. Het is fijn om weer even te kunnen sparren met collega fotografen! De les begon gelijk goed, met het opschudden en overhoop gooien van onze fotografie kennis. We beginnen weer helemaal met een nieuwe manier van fotograferen en kijken en herkennen van het licht. Super leerzaam, spannend en weer veel oefenen!

De eerste les ging helemaal over witbalans en lichtmeting. Dus even terug naar de basis, die o zo belangrijk is!

Ik ga met veel plezier aan de slag en over een half jaar heb ik weer een heleboel bijgeleerd!

 

Alle nieuwsberichten