Fotoportaal

Moeder – Dochter fotoshoot

Moeder – Dochter fotoshoot

Wat was dit een leuke fotoshoot! Een moeder-dochter fotoshoot in het bos. Danielle en Naomi waren mijn super modellen. Kleine Naomi had het reuze naar haar zin in het bos en was tussendoor blaadjes, takjes en eikeltjes aan het verzamelen.

Voor de fotoshoot had ik een lief klein Jip en Janneke koffertje meegenomen en een grote knuffelbeer. Naomi liep heel trots met het koffertje rond!

We hebben de foto’s gemaakt op een van mijn favoriete plekjes in het bos. Al lijkt dit een heel gewone en niet zo’n mooie plek voor foto’s. Een fietspad met borden erlangs en waar bomen naast staan die over het fietspad heen hangen en een soort tunnel vormen. Door de modellen op de rand van de schaduw te zetten worden zij goed belicht en geeft het een mooi contrast tussen de donkere ” tunnel” ¬†en het licht erachter.

Kortom, voor herhaling vatbaar!

Wil je ook zo’n leuke moeder dochter fotoshoot om mooie herinneringen vast te leggen? Kinderen worden zo snel groot dus mooie foto’s zijn zo waardevol! Kijk dan voor meer informatie op mijn website bij de verschillende mogelijkheden of neem contact op via het contactformulier.

 

 

Alle nieuwsberichten