Fotoportaal

Model Milou in mijn fotostudio

Je even een model voelen in in een echte fotostudio….dat is een droom van bijna elk meisje. Dat mocht Milou ervaren. Ik mocht haar op de foto zetten in mijn studio. Wat een lol hebben we gehad en wat deed Milou het ontzettend goed! Het ging allemaal heel ontspannen en eigenlijk vanzelf. Als een echt model….

  

Milou zag er heel erg mooi uit. Ze had mooie krullen in haar haar en had 2 setjes met kleding mee. Dat is leuk voor een beetje variatie in de foto’s. Ze mocht zelfs een beetje lipgloss op 🙂

Poseren is soms best lastig en op commando leuk kijken gaat ook niet altijd even makkelijk. Daarom maken we altijd veel grapjes en kletsen we gewoon tijdens de fotoshoot. En soms is een serieuze of dromerige blik ook heel mooi!

Ik heb veel leuke attributen om mee op de foto te gaan zoals leuke krukjes en knuffelbeesten zoals een grote beer en een grote olifant. Ook kan je kiezen voor een fotoshoot met mooie ouderwetse koffers. Ik houd zelf altijd van simpel. Niet te veel toevoegen aan de foto want het gaat uiteindelijk om Milou! Daarom heb ik ook gekozen voor een zwarte achtergrond. Dat houdt de foto’s heel rustig van sfeer.

Om het poseren wat makkelijker te maken zat Milou op een krukje. En niet zomaar een krukje maar eentje met een zacht kussen erop.  Ze voelde zich daardoor een echt dametje 🙂 en op de foto ziet het er heel stijlvol uit!

Milou wilde ook graag met de olifant op de foto, lekker even knuffelen.

  Milou als model in mijn studio als een echt dametje Milou poseert als een echt model in mijn studio

Tussendoor maken we altijd even lol en dat is te zien op de volgende foto’s. Lekker springen en gek doen!

   

Na de fotoshoot met Milou heb ik van grote zus Dani ook nog een foto gemaakt, ook al zo’n super model!

grote zus Dani ook even een model in mijn studio

Heel erg bedankt lieve meiden voor de gezellige ochtend in mijn fotostudio!

Wil jij je ook even model voelen tijdens zo’n leuke modellen shoot in mijn fotostudio? Kijk dan naar de mogelijkheden op deze website of neem contact met mij op via het contactformulier!

Volg je me ook op Facebook en Instagram? Daar staan veel leuke foto’s op en binnenkort ook leuke acties!

 

 

 

Alle nieuwsberichten