Fotoportaal

Zussen fotoshoot

Mooi om die bijzondere band met elkaar vast te leggen op een foto
zussen fotoshoot, studiofotografie, cecielripfotografie, fotoshoot

Hoe belangrijk een zus of een broer is weet ik uit eigen ervaring. Ik heb de liefste zus van de wereld! 🙂 We hebben zo’n speciale band met elkaar! Het is mooi om die band af en toe vast te leggen op een foto. We maken wel selfies met elkaar maar we hebben nog geen echte zussen fotoshoot samen gedaan, dat zouden we eigenlijk wel moeten doen! Ik weet dus heel goed hoe belangrijk het is om deze bijzondere band vast te leggen. Dat doe ik dus ook heel graag! Ik mocht een tijdje terug de mooie zussen Michelle, Sabine en Denise samen op de foto zetten. Uiteraard hebben we ook losse portretten gemaakt 🙂

zussen fotoshoot, studiofotografie, zwart wit, cecielripfotografie, fotoshoot zussen fotoshoot, studiofotografie, cecielripfotografie, fotoshoot

We zijn in de studio begonnen en daarna tijdens het Gouden uurtje naar buiten gegaan. Dat was nog even spannend want we zagen het weer betrekken en het werd snel donkerder. We zijn snel op pad gegaan en konden nog net van het laatste mooie licht genieten! Ik ben helemaal weg van de warme kleuren en de gouden bolletjes van de zon in de achtergrond. Het mooiste licht om foto’s te maken!!

fotoshoot, zussen fotoshoot, golden hour, cecielripfotografie fotoshoot, portretten, golden hour, cecielripfotografie

fotoshoot, portretten, golden hour, cecielripfotografie  fotoshoot, portretten, golden hour, cecielripfotografie

 

Wil jij nu ook zo’ n mooie fotoshoot buiten samen met je zussen/broers of alleen van jezelf? Denk dan vooral aan de tijden net na zonsopkomst en net voor zonsondergang. Dat licht is magisch!

Kijk voor meer informatie eens bij de verschillende fotoshoots die ik aanbied of neem contact met me op!

Volg je me al op facebook en instagram? Ik plaats regelmatig nieuwe foto’s en er komen dit jaar weer mini fotoshoots op een mooie buitenlocatie aan!

 

Alle nieuwsberichten