Fotoportaal

Kerstfotoshoots en mini kerstfotoshoots bij Familiecafe ’t Nestje

Wat was het dit jaar een feestje om al die kindjes te ontvangen in mijn studio en bij Familiecafe ’t Nestje voor een toffe kerstfotoshoot!
In mijn studio stond een leuke setting met kerstbomen en sneeuw klaar. Bij Familiecafe ’t Nestje waren het mini kerstfotoshoots in een leuke setting met cadeautjes en kerststerren. Ook in mijn studio heb ik een kerstmini dag gehouden. Ik heb genoten van deze shoots! Dit jaar ga ik zeker weer veel leuke kerstfotoshoots organiseren! ┬áMeer informatie volgt vanzelf en boeken kan weer in oktober 2022. Kom je ook?

De kerstsetting van dit jaar:

kerstfotoshoot kinderen Ceciel Rip Fotografie kerstfotoshoot Ceciel Rip Fotografie

Een kleine impressie van de mini kerstfotoshoots bij Familiecafe ’t Nestje:

En een kleine impressie van de kerstmini dag in mijn studio:

Alle nieuwsberichten