Fotoportaal

Gouden zonnetje opzoeken tijdens het Golden Hour

Golden Hour

Het gouden zonnetje opzoeken tijden het Golden Hour, of liever gezegd, we moesten het gouden zonnetje echt zoeken! Maar wat een geluk hebben we gehad. Zo zag het er eerst naar uit dat het zonnetje achter de wolken zou blijven maar toen we op de locatie alvast wat foto’s aan het maken waren kwam daar opeens het prachtige gouden zonlicht achter een wolk vandaan!

Gouden zonnetje opzoeken tijdens het Golden Hour  Betoverende gouden bolletjes licht tijdens Golden Hour

Het gouden zonnetje opzoeken tijdens fotoshoot tijdens het Golden Hour

We hebben daar goed gebruik van gemaakt. Kirsten was mijn prachtige model en vond het heel leuk om de fotoshoot te doen! Op de locatie waar we waren, hadden we veel verschillende mogelijkheden voor achtergronden en om mooie effecten met het zonlicht te creëren. Betoverende gouden bolletjes op de achtergrond van de zon die door de bomen schijnt. Een mooie gouden gloed in Kirstens lange haren. Mooie groene bokeh door de struiken. En als bonus: door het goud-gele licht springen de mooie blauwe ogen van Kirsten er extra uit!

Blauwe ogen en het gouden licht van het Golden Hour  Golden Hour

Gouden sfeertje tijdens het Golden Hour

Wat ben ik dol op dit licht en de mooie en creatieve effecten die je met tegenlicht kan bereiken! Helaas was de zon al vrij snel weer achter de wolken verdwenen en hadden we geen rode gloed van de zonsondergang meer. We hebben het maximale uit deze mooie avond gehaald en zijn na een gezellige fotoshoot met prachtige foto’s thuisgekomen! Ik ben helemaal aan het stuiteren van de energie die dit me heeft gegeven en van het prachtige resultaat! Kirsten wat ben je mooi! Ik vond het heerlijk om met jou de shoot te mogen doen en ik weet zeker dat we dit vaker gaan doen! 🙂

Gouden licht tijdens het Golden Hour  Het gouden zonnetje opzoeken tijdens een fotoshoot in het Golden Hour

Bedankt Marjolein voor de leuke actiefoto’s!!! Altijd leuk om jezelf zo geconcentreerd aan het werk te zien! 🙂

Wil je ook mooie foto’s van jezelf of van je kinderen laten maken? Denk dan ook eens aan een fotoshoot tijdens het Golden Hour. Het licht is dan prachtig! En nu de dagen weer korter gaan worden is het ook goed te doen qua tijd in de avond! Kijk maar eens bij de mogelijkheden voor fotoshoots of neem contact op via het contactformulier.

Volg je me ook al op facebook en instagram (#cecielripfotografie)? Daar worden regelmatig leuke acties voor fotoshoots aangekondigd 🙂

Alle nieuwsberichten