Fotoportaal

Gezinsfotoshoot buiten

gezinsfotoshoot buiten

Voor dit lieve en leuke gezin heb ik vorig jaar kerstfoto’s mogen maken in de studio. Dit jaar hebben we een hele toffe gezinsfotoshoot buiten gedaan! Daar laat ik jullie graag wat foto’s van zien!

De kinderen Jelina en Cedric vonden het poseren in de studio best een beetje lastig. Jelina is wel een heel goed model en vindt het ook wel leuk, maar is nog net te klein om lang haar aandacht vast te houden. De kerstfotoshoot met de kinderen ging wel heel goed omdat daar van alles is om tussendoor mee te spelen, mee te helpen en te pakken. Zoals een grote stapel cadeautjes, grote kerstballen en kerstmutsen. Maar een mooie familie foto maken was een hele uitdaging. Daarom hebben we besloten nog een fotoshoot buiten te doen. Dat past beter bij dit gezin. Zo zijn we op een mooie zomeravond naar mijn favoriete veldje gegaan in de buurt van mijn studio.

Toen ik ging checken hoe het veldje eruit zag schrok ik eerst enorm. Ze hadden alle grassen gemaaid en al het plantenmateriaal laten liggen. Het zag er eigenlijk niet zo mooi uit, zeker niet midden op de dag met de felle zon erop. Tijdens de fotoshoot zag ik al snel weer de mogelijkheden en hebben we hele mooie foto’s kunnen maken met een soort franse vakantiesfeer erin. Het licht is altijd geweldig daar omdat het tussen de bomen door komt. De kinderen vonden het heel erg leuk , ook omdat we bellenblaas hadden meegenomen.

 

 

gezinsfotoshoot buiten

Een heel mooi eindresultaat en een blij gezin!

Wil je ook zo’n mooie gezinsfotoshoot? Neem dan contact op voor de mogelijkeheden.

Kijk voor meer foto’s ook eens op mijn Facebook of Instagram pagina!

Alle nieuwsberichten