Fotoportaal

Fotoshoot tussen de bloemen

Fotoshoot tussen de bloemen, fluitenkruid, model tussen de bloemen, bloemen plukken, cecielripfotografie

Wat een prachtige bloemenbermen waren er de afgelopen maand! In een berm langs de weg een fotoshoot doen kan wel maar is niet ideaal natuurlijk. Dus ben ik op zoek gegaan naar een mooi veldje met wilde bloemen, waar het rustig is en er ook verschillende mogelijkheden voor een afwisselende fotoshoot zijn. En gelukkig heb ik een heel mooi veldje gevonden, voor een gave fotoshoot tussen de bloemen!

Ik ben daar gaan fotograferen met Denise! En wow wat was het leuk om te doen! Zo’n mooie locatie en bijna elke foto die ik maakte was raak, precies hoe ik het plaatje in gedachten had! Denise poseerde als een professioneel model tussen het fluitenkruid en tussen de hoge kleurige grassen, zo knap! Het weer werkte ook goed mee, het was bewolkt maar nog wel helder licht. Dat was fijn want we hadden nu een natuurlijke super softbox om mee te werken! 🙂 Af en toe een paar kleine spetters maar daar kunnen we wel tegen. De sfeer was ontspannen en we hadden veel plezier in zowel het fotograferen als het poseren. Na de shoot op het veldje nog even in de omgevallen klimboom, en ook dat leverde een prachtige plaat op!

Altijd jammer dat de periode van de wilde bloemen zo snel weer over is, want ik vind dit geweldig!! Gelukkig krijgen we in de zomer ook weer mooie andere mogelijkheden, mooie goudgele grassen, volle groene bomen, en hopelijk prachtige zonsondergangen en gouden uurtjes!

Foto’s uit de fotoshoot:

Hieronder een impressie van de mooie foto’s die we hebben gemaakt!

En denk je na het zien van deze foto’s, dat wil ik ook wel! Neem dan eens contact op voor de mogelijkheden, het lijkt me leuk om je voor mijn camera te zien!

Volg je me al op Facebook op Instagram? Daar plaats ik regelmatig nieuwe foto’s van fotoshoots of foto’s van mijn eigen fotoprojecten!

 

fotoshoot tussen de bloemen, fluitekruid, veldje bloemen, cecielripfotografie  model in veldje bloemen, veldje grassen, kleurige grassen, cecielripfotografie  model in veldje fluitenkruid, veldje bloemen, cecielripfotografie

Fotoshoot tussen de bloemen, fluitenkruid, model tussen de bloemen, bloemen plukken, cecielripfotografie  Fotoshoot tussen de bloemen, bomen klimmen, fotoshoot in de natuur, cecielripfotografie

 

Alle nieuwsberichten