Fotoportaal

Familie fotoshoots in de studio

Het afgelopen jaar heb ik veel familie fotoshoots mogen doen in de studio! En ook dit jaar staan er weer een aantal op de planning. Zowel in de studio als buiten. Met deze familie fotoshoots leg je mooie herinneringen met elkaar vast en dat is zo waardevol! Ik vind deze fotoshoots erg leuk om te doen. Het is altijd een gezellige drukte in de studio. Familie fotoshoots in de studio zijn bij mij mogelijk tot 8 personen. Bij meer personen overleggen we van te voren of het mogelijk is om de fotoshoot in de studio te doen vanwege de ruimte die nodig is voor zo’n soort fotoshoot.

familie fotoshoot, studio, Ceciel Rip Fotografie familie fotoshoot, studio, Ceciel Rip Fotografie

 

Welke foto’s maken we tijdens deze fotoshoot?

We maken niet alleen een aantal leuke groepsfoto’s, maar we maken ook foto’s van de kinderen, de kleinkinderen en de aparte gezinnen. Portretfoto’s zijn op aanvraag ook mogelijk. Een familie fotoshoot duurt ongeveer 2 uur. Dat lijkt lang, maar we hebben die tijd echt nodig. Iedereen opstellen kost tijd en soms hebben de kinderen ook even een korte pauze nodig. En het is mogelijk om een kledingwissel te doen. Dat is dan goed mogelijk en op deze manier voelt de fotoshoot relaxed en ontspannen. Dat zie je terug op de foto’s!

familie fotoshoot, studio, portret, Ceciel Rip Fotografie

 

Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt en plezier heeft in de fotoshoot. Als ik dat terug hoor na de fotoshoot is voor mij de fotoshoot al een succes!

familie fotoshoot, studio, Ceciel Rip Fotografie  familie fotoshoot, studio, portret, Ceciel Rip Fotografie  familie fotoshoot, studio, portret, Ceciel Rip Fotografie

Ik heb 2 fotoshoot pakketten waar je uit kan kiezen:

Het standaard pakket en het Luxe pakket. Het standaard pakket is al een compleet pakket, inclusief een aantal digitale foto’s en fotoafdrukken. Want niets is leuker dan de foto’s meteen in je hand te hebben!

Bij het luxe pakket hebben we iets meer tijd en kunnen er 2 verschillende kleuren achtergronden worden gekozen. Daarnaast mag je ook 2 keer een kledingwissel doen als je dat wilt. Ook hier zitten natuurlijk een aantal digitale foto’s en fotoafdrukken bij. Bij het luxe pakket krijg je daarnaast een aantal super mooie passpartout fotokaarten met een mooie houten standaard om de foto’s meteen neer te kunnen zetten.

familie fotoshoot, studio, moeder-dochter portret, Ceciel Rip Fotografie  familie fotoshoot, studio, Ceciel Rip Fotografie  familie fotoshoot, studio, gezin, Ceciel Rip Fotografie

Wil je ook graag zo’n gezellige familie fotoshoot in de studio boeken? Neem dan contact op voor meer informatie.

Ik zie jullie graag in mijn studio!

Volg je me al op facebook of instagram? Daar plaats ik regelmatig nieuwe foto’s en leuke fotoshoot dagen!

familie fotoshoot, studio, Ceciel Rip Fotografie 

Alle nieuwsberichten