Fotoportaal

Een beeldbank voor de website van yogalerares Jeanne

Beeldbank Jeanne Visser

Na de zomer heb ik een beeldbank mogen maken voor de website van yogalerares Jeanne. Wat een super leuke en uitdagende opdracht was dit!

We hadden een hele drukke fotoshootdag met verschillende shoots op verschillende locaties. Jeanne wilde graag een uitgebreide beeldbank met daarin foto’s voor haar websites, social media en marketing.

De eerste fotoshoot deden we in een loods met een mooie oude zwarte deur. Ik had voor de zekerheid 2 flitsers meegenomen om de ruimte wat meer uit te lichten. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt omdat het toch een beetje donkere dag was. We hebben heel veel yogahoudingen gefotografeerd en ook foto’s van begeleiding van een cursist.

Beeldbank Jeanne Visser Beeldbank Jeanne Visser

Beeldbank Jeanne Visser

 

Beeldbank Jeanne Visser Beeldbank Jeanne Visser

Beeldbank Jeanne Visser

De foto’s in de loods zijn stoer geworden met een mooi contrast met de kleding en de zwarte deur!

Na de fotosessie in de loods hebben we portretfoto’s gemaakt in mijn studio. We hadden allebei veel ideeën dus we hebben heel veel foto’s gemaakt haha.

We hebben wat meer zakelijke portretten gemaakt en wat meer casual portretten, zodat Jeanne genoeg variatie heeft in foto’s om te gebruiken voor haar marketing van haar yogastudio en lessen.

Beeldbank Jeanne Visser Beeldbank Jeanne Visser Beeldbank Jeanne Visser

Beeldbank Jeanne Visser

Omdat ik foto’s buiten in de natuur heel erg bij yoga en de yogalevensstijl vind passen had ik Jeanne voorgesteld om nog wat foto’s te maken tijdens het Golden Hour. We hadden geluk met een kort maar mooi Golden Hour, het gouden licht van de zon heeft altijd zoiets magisch! We hebben hele mooie foto’s kunnen maken voor de Beeldbank.

Beeldbank Jeanne Visser Beeldbank Jeanne Visser

Beeldbank Jeanne Visser

Een super leuke en gezellige dag en we hebben samen mooie beelden gemaakt! Ik vind het gaaf om de foto’s terug te zien op de website en social media van Jeanne.

Wil je ook foto’s maken voor een gevulde beeldbank voor je website of social media? Neem dan contact op voor de mogelijkheden! We bespreken samen van te voren de wensen, de uitstraling die de foto’s moeten hebben, de hoeveelheid foto’s en waarvoor je de foto’s wilt gebruiken. Daarna gaan we aan de slag om samen mooie beelden te maken!

 

 

 

 

 

Alle nieuwsberichten