Fotoportaal

45 jaar liefde voor elkaar

45 jaar liefde voor elkaar

45 jaar liefde voor elkaar……..Op 20 juli vierden we dat mijn lieve schoonouders Bea en Arnold 45 jaar getrouwd zijn! Hoe bijzonder en mooi is dat! We hebben een hele leuke en gezellige fotoshoot gedaan op de locatie waar ze destijds ook hun trouwfoto’s hebben gemaakt, de Rozentuin in het Westbroekpark in Den Haag.

Omdat de zon al vrij vroeg op de dag hoog aan de hemel staat was het soms best lastig om een goede plek voor de foto’s te vinden. In de rozentuin zijn veel open stukken. Hoe hebben we dat opgelost? Door ervoor te zorgen dat mijn modellen in de schaduw stonden en de zon achter hen. Het liefst gefilterd door de bomen of struiken erachter. Dan krijg je het mooiste effect.

Je hoort altijd dat je moet fotograferen met de zon in je rug. Maar wat je dan juist krijgt is vlak en fel licht op je modellen of onderwerpen en samengeknepen ogen omdat zij dan in de zon kijken. Kijk maar eens naar onderstaande foto. Mijn schoonouders staan op de rand  van de schaduw van de boom, met de zon achter hen. Er komt dan een mooi gouden randje om hen heen in het haar. De bomen en struiken erachter filteren het zonlicht. Zo’n sfeer past perfect bij deze dag!

45 jaar liefde voor elkaar rozentuin Den Haag

Wat was het leuk om de foto’s te mogen maken van mijn schoonouders. Je ziet de liefde tussen hen zo duidelijk, en ook de lol die ze met elkaar hebben. Ik denk dat laatste heel belangrijk is in een relatie. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. En zo is het maar net! Zou dit dan het “geheim” zijn van een goed huwelijk? 🙂

45 jaar liefe en plezier  45 jaar liefde voor elkaar

45 jaar liefde en plezier

De foto’s van de fotoshoot en de originele trouwfoto hebben we gebruikt om een mooie bedankkaart te maken voor alle gasten van het feest wat we ’s avonds hadden. Kortom een dag met een gouden randje!

45 jaar liefde voor elkaar bedankkaartje

Lieve Bea en Arnold, wat zijn jullie een mooi stel samen. Maak van elke dag een feestje, dan komen er vanzelf nog veel jaren met liefde voor elkaar en plezier met elkaar bij!

Wil je ook zo’n leuke fotoshoot op een plek die een speciale betekenis heeft voor jullie? Wil je ook mooie momenten vastleggen en mooie herinneringen maken? Klik dan eens door voor de verschillende fotoshoot mogelijkheden op mijn website.

Of volg mij op mijn facebookpagina of op instagram!

Alle nieuwsberichten