Fotoportaal

Portretweekend

 

Op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober organiseer ik weer gezellige portretdagen! Het wordt een portretweekend met mini portret fotoshoots voor kinderen (tot ongeveer 18 jaar) van ongeveer 30 minuten. We fotograferen zaterdag 1 oktober met een zwarte achtergrond zodat het een mooi tijdloos portret wordt. Zondag 2 oktober fotograferen we met een witte achtergrond voor een lichte uitstraling.

Bij deze shoot zijn 3 foto’s op hoge resolutie inbegrepen. Deze worden verstuurd via wetransfer. Je kan een keuze maken uit een digitaal fotoalbum op mijn website. Meer foto’s bestellen kan natuurlijk. De tarieven van extra foto’s staan op mijn website.

Speciaal voor deze dag heb ik een actietarief. Een mini portretshoot kost nu € 65,-* (normaal € 95,-).

Wil je ook een mooi portret van je kind(eren) aan de muur? Reserveer dan nu een plekje voor een mini portretfotoshoot!

Wil je meerdere kinderen op de foto? Reserveer dan 2 of meer plekjes. Natuurlijk kunnen de kinderen dan ook samen op de foto.

*de prijs is per minifotoshoot van 30 minuten en per kind. Bij meer kinderen wordt een meerprijs van € 20,- per kind gerekend. Let op; de fotoshoot duurt dan ook 30 minuten langer!

Let op: voor deze portretshoot moeten kinderen (zelfstandig) op een krukje kunnen zitten.

 

Kledingtips:

Zaterdag 1 oktober met zwarte achtergrond: Een zwart t-shirt met of zonder col (zonder opdruk) vind ik het mooiste, maar een contrast kleur kan ook, bijvoorbeeld (oker)geel of lichtblauw. Kies niet voor te felle kleuren.

Zondag 2 oktober met witte achtergrond: Een wit t-shirt, jurkje of bloesje met kant, een lichtblauw t-shirt of een lichtgeel t-shirt of jurkje of een lila t-shirt of jurkje. Kies voor lichte zachte kleuren. Er zijn voor deze fotoshoot met witte achtergrond verschillende bloemen haarbanden en een diadeem met roze bloemen aanwezig.

 

De volgende tijden zijn beschikbaar op 1 oktober (zwarte achtergrond):

  • 10.00 uur
  • 11.00 uur
  • 12.00 uur
  • 14.00 uur   Gereserveerd
  • 15.00 uur   Gereserveerd

De volgende tijden zijn beschikbaar op 2 oktober (witte achtergrond):

  • 10.00 uur
  • 11.00 uur
  • 12.00 uur
  • 14.00 uur
  • 15.00 uur

Geef bij je reservering aan welke dag je wilt komen en je voorkeurstijd. Dat kan in het opmerkingen veld in het contactformulier. Je kan hier ook aangeven als je met meer kinderen komt.

Je krijgt van mij een bevestigingsmail met daarop de definitieve tijd. (let op: bij een hotmail of live emailadres komen mijn emails vaak in de SPAM box terecht, check deze dus ook even.)

Kom je ook gezellig naar de studio op 1 of 2 oktober? Ik zet een drankje en iets lekkers klaar.

Reserveer nu