Fotoportaal

De band met je hond

De band die je met je hond hebt is speciaal. Het is je beste maatje. Wil je de speciale momenten met je hond vast laten leggen? Ceciel Rip Fotografie neemt de tijd om die band vast te leggen, zodat de emotie van de foto spat! In een leuke en ontspannen fotoshoot op locatie of in de fotostudio!
Lekker wandelen met je hond tijdens de fotoshoot in het bos, park of op het strand. Heerlijk samen knuffelen en spelen. Ondertussen worden de foto’s gemaakt waardoor je het bijna niet doorhebt en juist spontane foto’s ontstaan!

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

 1. Vooraf hebben we (telefonisch) een intake gesprek over wat je wensen zijn. Je kunt kiezen uit een aantal standaard pakketten of bij specifieke wensen kiezen voor een fotoshoot op maat.
 2. We zetten een datum vast en bepalen de locatie. Alleen bij regen kan de fotoshoot op een buitenlocatie niet doorgaan. Dan prikken we een andere datum. Maar anders maken we er een super leuke en mooie fotoshoot van.
 3. Zorg van te voren dat je hond goed schoon en geborsteld is (eventueel een goede wasbeurt). Stem je kleding af op de kleur van je hond, effen kleding is het mooiste want dat leidt niet af.
 4. We lopen samen naar de locatie en ik vraag meestal om je hond te aaien, te knuffelen, dicht bij je hond te zitten en met je hond bezig te zijn. Ik maak dan foto’s van deze bijzondere momenten waarin jullie band echt zichtbaar is. Op deze manier heb je het bijna niet door dat er foto’s gemaakt worden!
 5. Als je kiest voor een fotoshoot in de fotostudio zorg dan dat je hond goed schoon, geborsteld en droog is. Neem bij regen een handdoek mee om je hond af te drogen zodat het binnen schoon blijft. Zorg er ook voor dat je hond uitgelaten is.
 6. Je kan kiezen uit 2 verschillende achtergronden in de fotostudio, zwart of wit. We laten je hond eerst even wennen en gaan dan aan de slag! We nemen ruim de tijd voor de fotoshoot en ik heb alle geduld!
 7. De fotoshoots zijn exclusief reis, locatie en/of parkeerkosten. Reiskosten binnen Zoetermeer worden niet berekend. Buiten Zoetermeer geldt een tarief van € 0,20 per km. Omdat de fotoshoots bij voorkeur op een buitenlocatie worden gedaan is de datum afhankelijk van de weersomstandigheden.

De tips voor de fotoshoot op een rijtje

 • Zorg dat de hond schoon en geborsteld is
 • Zorg dat de hond van te voren uitgelaten is
 • Neem hondenbrokjes mee als beloning
 • Ga je zelf met de hond op de foto (vrouw)? Een beetje make-up laat je gezicht beter uitkomen op de foto. Denk aan in ieder geval mascara en lipgloss.
 • Worden er buiten foto’s gemaakt? Zoek dan alvast naar een mooie locatie om foto’s te maken. Zorg dat er een mooie achtergrond aanwezig is en de hond los kan lopen.

Op deze fotoshoots zijn de algemene voorwaarden van Ceciel Rip Fotografie van toepassing. Wil je een fotoshoot boeken?

Neem contact op