Fotoportaal

De band met je gezin

gezinsfotoshoot buiten

Je gezin, je familie, je kinderen, maar ook je beste vriend of vriendin zijn het belangrijkste in je leven. Elke persoon en relatie is uniek en de band die jullie met elkaar hebben en de liefde voor elkaar is bijzonder. Ook zwangerschaps fotoshoots op locatie of in de fotostudio of een fotoshoot met je kindje behoren tot de mogelijkheden. Wil je mooie foto’s van je zwangere buik samen met je partner of met je paard of hond erbij? Dat kan allemaal! Daarnaast is het ook mogelijk om een fotoshoot te boeken op jullie trouwdag. Ceciel Rip Fotografie doet geen hele trouwreportages maar kan in overleg wel de fotoshoot op locatie voor jullie verzorgen.

We leggen jullie band vast op een mooie locatie of in de fotostudio. We maken foto’s op een ontspannen manier bijvoorbeeld in het park, het bos of op het strand. Ook in de fotostudio gaan we op een ontspannen manier aan het werk zodat jullie helemaal op je gemak zijn.

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

 1. Vooraf hebben we (telefonisch) een intake gesprek over wat je wensen zijn. Je kunt kiezen uit een aantal standaard pakketten of bij specifieke wensen kiezen voor een fotoshoot op maat.
 2. We zetten een datum vast en bepalen de locatie. Alleen bij regen kan de fotoshoot op een buitenlocatie niet doorgaan. Dan prikken we een andere datum. Maar anders maken we er een super leuke en mooie fotoshoot van.
 3. We lopen samen door het park, het bos of op het strand en stoppen onderweg af en toe om foto’s te maken. Ook tijdens de wandeling maken we foto’s. Zo hebben jullie het haast niet door dat er foto’s gemaakt worden!
 4. Als je kiest voor een fotoshoot in de fotostudio kan je kiezen uit verschillende achtergronden, o.a. zwart of wit.
 5. We gaan op een ontspannen manier te werk en maken er vooral een leuke spontane fotoshoot van!
 6. De fotoshoots zijn exclusief reis, locatie en/of parkeerkosten. Reiskosten binnen Zoetermeer worden niet berekend. Buiten Zoetermeer geldt een tarief van € 0,20 per km. Omdat de fotoshoots bij voorkeur op een buitenlocatie worden gedaan is de datum afhankelijk van de weersomstandigheden.

De tips voor de fotoshoot op een rijtje

 • Een beetje make up laat je gezicht mooier uitkomen op de foto. Denk aan mascara en lipgloss
 • Witte of lichtblauwe shirts in combinatie met bv een spijkerbroek geven een frisse uitstraling.
 • Pas je kleding aan op elkaar. Het is mooi als iedereen dezelfde of bij elkaar passende kleuren draagt. Een spijkerbroek en witte of lichtblauwe shirts geven een mooi fris effect.
 • Draag het liefst geen kleding met een druk patroon
 • Neem op een zonnige dag ook zonnebrandcrème mee.

Op deze fotoshoots zijn de algemene voorwaarden van Ceciel Rip Fotografie van toepassing. Wil je een fotoshoot boeken?

Neem contact op