Fotoportaal

De band met je bedrijf

Beeldbank Jeanne Visser

Wil je mooie foto’s laten maken voor je bedrijfswebsite of Linkedin profiel? Foto’s waarvan de passie voor je eigen werk of eigen bedrijf afspat? Ceciel Rip Fotografie maakt foto’s met een professionele en persoonlijke uitstraling!
In een ontspannen fotoshoot maken we portret foto’s die bij jou en je bedrijf passen. Geen statige foto’s, maar foto’s met gevoel. Foto’s die precies weergeven wat je bedrijf of je vak voor jou betekent. Het kan een fotoshoot zijn met portret foto’s van jezelf, foto’s samen met collega’s of medewerkers.

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

  1. Vooraf hebben we (telefonisch) een intake gesprek over wat je wensen zijn en waarvoor je de foto’s wilt gebruiken. Je kunt kiezen uit een aantal standaard pakketten of bij specifieke wensen kiezen voor een fotoshoot op maat.
  2. We zetten een datum vast en bepalen de locatie. Alleen bij regen kan de fotoshoot op een buitenlocatie niet doorgaan. Dan prikken we een andere datum. Maar anders maken we er een super leuke en mooie fotoshoot van.
  3. Als je kiest voor een fotoshoot in de fotostudio kan je kiezen uit verschillende achtergronden, o.a. zwart of wit.
  4. De fotoshoots zijn exclusief reis, locatie en/of parkeerkosten. Reiskosten binnen Zoetermeer worden niet berekend. Buiten Zoetermeer geldt een tarief van € 0,20 per km. Omdat de fotoshoots bij voorkeur op een buitenlocatie worden gedaan is de datum afhankelijk van de weersomstandigheden.
  5. Foto’s binnen je bedrijf zelf zijn in overleg ook mogelijk.

 

De tips voor de fotoshoot op een rijtje

  • Zorg voor kleding die bij de uitstraling van je bedrijf / functie past
  • Kies een locatie die iets te maken heeft met je bedrijf, vak wat je wilt uitstralen
  • De locatie is bij voorkeur buiten maar kan eventueel in overleg ook binnen
  • Make-up geeft je gezicht net iets meer uitstraling (vrouw)

Op deze fotoshoots zijn de algemene voorwaarden van Ceciel Rip Fotografie van toepassing.
Wil je een fotoshoot boeken?

Neem contact op